Over Kea

Creatief ben ik al mijn hele leven geweest, maar dat is via de Koninklijke kunstacademie, afdeling grafische vormgever en het grafisch lyceum in Eindhoven, nu eindelijk de wat vrijere kunsten geworden.

Keramiek, schilderen en gewoon knutselen, dit met alle materialen die er te vinden zijn. Mijn hart gaat uit naar ‘t creëren en scheppen van nieuwe vormen die uit het niets onder mijn handen ontstaan.

Workshops geven is daar natuurlijk het verlengde van, dit om ook andere mensen aan te steken met mijn virus om te creëren. Mensen van groot naar klein zijn bij mij van harte welkom. Kijk eens bij mijn lessen of workshops of er wat leuks voor je bij zit.

Veel plezier gewenst!

Kea Jasen


Het Atelier

Het atelier is gevestigd in een voormalige bakkerij, in het Gelderse Maasbommel. De winkel en het kantoor zijn omgebouwd tot een groot atelier met ruimte voor 15 personen.

Voor en naast het gebouw is er voldoende ruimte om te parkeren.